top of page
Smiling Woman

Invisalign Stockholm - Kontakta oss för att få hjälp med osynlig tandställning

Vi på TBN Tandhälsa i Spånga erbjuder Invisalign i Stockholm. Det är en modern osynlig tandställning där tänderna flyttas gradvis med hjälp av osynliga skenor som tillverkas individuellt efter dina tänder och byts ut varje vecka tills att behandlingen är klar och resultatet är uppnått.

Fördelarna med Invisalign

Jämfört med traditionell tandställning är invisalign osynlig. Det krävs oftast färre besök hos din tandläkare under behandlingen jämfört med traditionell metalltandställning som kräver trådar och fästen. Behandlingen med Invisalign är smärtfri och skenorna är lätta att ta av och på.

Hur och när ska tandställningen vara i?

​Skenorna ska sitta i 22 timmar per dygn med undantag för måltider. Efter måltiderna rekommenderas tandborstning innan du sätter in skenorna igen i munnen.

Hur lång är behandlingstiden?

Behandlingstiden varierar beroende på omfattningen av din bettproblematik och kan vara allt mellan 3-6 månader. Vanliga bettrelationer som vi reglerar är trångställningar och glesställningar.

Jag är intresserad, hur går jag tillväga?

Är du intresserad av Invisalign i Stockholm så erbjuder vi på TBN Tandhälsa konsultationer där vi noga går igenom dina behov och önskemål med tandregleringen. Vi tar fram en 3D-modell över hur tandförflyttningens slutresultat kommer se ut och hur tandförflyttningen går till vecka för vecka.

Hur säkert är Invisalign?

Invisalign är ett välbeprövat system tillverkat av patenterad termoplast som är bekväm och välanpassad efter patientens tandkött. Det finns gedigen forskning och metoden är säker.

Var det länge sedan du var på en tandläkarundersökning rekommenderar vi först att göra det innan påbörjad tandreglering.

Välkommen att boka en konsultation nedan

bottom of page