top of page
Candle in Hands

OM OSS

Vi är en modern tandvårdsklinik mitt på Spånga torg utanför Stockholm och har utfört tandvård i våra lokaler i flera generationer. Vi har gedigen erfarenhet av tandvårdsyrket och arbetar i team för att ge dig som patient bästa möjliga vård där vi erbjuder akuttandvård, allmäntandvård och estetisk tandvård. TBN Tandhälsa följer ständigt utvecklingen inom tandvården och håller högsta möjliga patientservice och kvalitét.

Leg. Tandläkare
Paula Nordström

Tandläkare Paula Nordström tog över driften av TBN Tandhälsa i augusti 2021 efter sin far Tandläkare Bengt Nordström, som fortsatt arbetar deltid på kliniken. Under tandläkarutbildningen på Karolinska Institutet i Stockholm, arbetade Paula parallellt på Akuttandvården Fridhemsplan.

 

"Vårt yrke är ett hantverk som kräver ett estetiskt öga så väl som tekniskt kunnande, fingerfärdighet och djup kunskap inom tand- och munsjukdomar. Kombinationen av detta tillsammans med patientkontakten och uppskattningen vi får från patienterna är det jag älskar med vårt arbete"

Paula Nordström.

TBN Tandhälsas lokaler är Spångas äldsta privata tandvårdsmottagning och har behandlat tusentals patienter i flera generationer.

Vi är en familjär tandvårdsklinik och är måna om våra patientrelationer och håller högsta möjliga  klass på våra behandlingar med hjälp av gedigen erfarenhet och beprövad vetenskap.

Tandläkare Bengt Nordström drev kliniken mellan 1983 fram till 2021. Tandläkare Sölve Nordström som är Paulas farfar och Bengts pappa var aktiv i kliniken under 1940-1950-talet.

 

Tandläkare Paula Nordström Spånga
Lotta Ermeklint Tandhygienist TBN Tandhälsa.jpg
Ella Tandsköterska TBN Tandhälsa.jpg
Lotta 
Ella
Leg. Tandhygienist
Tandsköterska
Pablo Carlsson Tandläkare TBN Tandhälsa.png
Pablo
Leg. Tandläkare
Tandläkare Spånga Bengt Nordström
Bengt
Leg. Tandläkare

VAD TYCKER VÅRA PATIENTER?

bottom of page