IMG_1374_edited.jpg

OM OSS

Vi utför modern tandvård för hela familjen och är anslutna till försäkringskassan. Vi arbetar i team för att ge dig som patient bästa möjliga vård. TBN Tandhälsa följer ständigt utvecklingen inom tandvården genom kurser, utbildningar och mässor och har i sin nuvarande regi behandlat patienter sedan 1983.

Leg. Tandläkare

Bengt Nordström

Tekniskt intresse och fingerfärdighet är något jag får utrymme för i mitt arbete som tandläkare varje dag.  Hållbar och kvalitativ tandvård med fokus på patientens önskemål är ledord på TBN Tandhälsa.

Jag har varit privattandläkare i 35 år och har under åren sett det mesta och lärt mig mycket vad som går och inte går att göra inom tandvården. Med kompetens kommer kvalité och min erfarenhet har lett till att jag är trygg och självsäker i mina behandlingar, därför skulle aldrig utsätta en patient för en behandling jag inte själv vet är hållbar och fungerar.

Att vara tandläkare är ett socialt stimulerande arbete där vi möter många människor och olika karaktärer. Det är tillfredsställande och roligt att få möjligheten att lösa tand- och munproblem som våra patienter har.

Utöver mitt kliniska arbete har jag ett särskilt intresse för rotfyllningar och endodonti. Detta är ett område jag är nischad inom och ett ämne jag håller kurser och föreläser om. 

bengt canvas ny_edited_edited.jpg

Tekniskt intresse och fingerfärdighet är något jag får utrymme för i mitt arbete som tandläkare varje dag.  Hållbar och kvalitativ tandvård med fokus på patientens önskemål är ledord på TBN Tandhälsa.

Jag har varit privattandläkare i 35 år och har under åren sett det mesta och lärt mig mycket vad som går och inte går att göra inom tandvården. Med kompetens kommer kvalité och min erfarenhet har lett till att jag är trygg och självsäker i mina behandlingar, därför skulle aldrig utsätta en patient för en behandling jag inte själv vet är hållbar och fungerar.

Att vara tandläkare är ett socialt stimulerande arbete där vi möter många människor och olika karaktärer. Det är tillfredsställande och roligt att få möjligheten att lösa tand- och munproblem som våra patienter har.

Azin Broomand
charlotte klllllaaaar_edited_edited.png
Paula Nordström
Azin 
Charlotte
Paula 
Ann 
Leg. tandhygienist
Tandsköterska
Leg. Tandläkare
Leg. Tandläkare