top of page

Privata munhälsan firar 30 år!
Grattis till Privata Munhälsan som fyller 30 år i år! En imponerande milstolpe som vittnar om en stark organisation med fokus på tandvård av högsta kvalitet och medlemmar med god sammanhållning och utbyte. Igår firade vi 30 års jubiléet på Högberga Gård på Lidingö med föreläsning inom AI som avslutades med middag.


Privata Munhälsan är inte bara en vanlig tandläkarförening, utan också en aktiv medlem i Sveriges Tandläkarförbund. Att vara med i en tandläkarförening ger många fördelar, både för den enskilda tandläkaren och för kliniken som helhet.


Utbyte av kunskap och erfarenheter

En av de största fördelarna med att vara med i Privata munhälsan är möjligheten att utbyta kunskap och erfarenheter med kollegor. Genom att delta i möten, kurser och konferenser flera gånger per år kan vi hålla oss uppdaterade om de senaste rönen inom tandvården och lära oss nya tekniker. Detta gynnar inte bara den egna yrkesutvecklingen, utan bidrar också till en högre kvalitet på tandvården i stort.


Stöd och kamratskap

Att vara tandläkare kan ibland vara en utmanande profession. Därför är det bra att ha ett nätverk av kollegor som vi kan vända oss till för att få stöd och råd. I tandläkarföreningen Privata munhälsan finns det alltid kollegor vi kan prata med om utmaningar och bolla tankar och funderingar med.


Gemenskap och umgänge

Förutom de professionella fördelarna erbjuder Privata munhälsan också möjligheter till gemenskap och umgänge med kollegor. Genom att delta i sociala aktiviteter kan vi knyta nya kontakter och skapa goda relationer med andra tandläkare.


Privata Munhälsan - en förebild för branschen

Privata Munhälsan har under sina 30 år varit en aktiv och engagerad medlem i Sveriges Tandläkarförbund. Kliniken har alltid sett värdet av att samarbeta med kollegor och bidra till att utveckla tandvården i Sverige.


Vi på TBN Tandhälsa vill passa på att gratulera Privata Munhälsan till 30-årsjubileet och önska dem all lycka till i framtiden! Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med dem och bidra till en ännu bättre tandvård för alla.

7 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page